Wednesday, December 2, 2009

Är detta slutet för Ewa och Jesper?

Oj vilken hemsk dag! Igår så var det en sån där dag då vi tog oss samman för att göra de där sakerna som man skjutit under mattan...Och hur kul är det? Det vi skjutit på längst (drygt ett år) är att få klockorna till iskkyrkan på plats!Men det finns en förklaring, butiken som säljer de kyrkklockor vi vill ha är en av de roligaste och drivs av en av SLs bästa scriptare. Här kan du köpa allt från fromma saker som t.ex. kyrkoklockor till de mest sjukaste som gridden har att uppbringa! Självklart är detta distraherande och därför kommer vi alltid hem med allt annat än just kyrkklockor! Så det är inte vårt fel att ni kära kyrkobesökare får er ett guds ord utan att klockorna ringer in till högmässa! Så det så!

Hursomhelst, väl på plats igår, så hittade vi en giljotin i den ”icke religiösa" delen av butiken som fångade vårt intresse!

Glada och upphetsade beslöt vi oss för att pröva denna härliga grej. Vem vill köpa grisen i säcken? Jesper var först ut, och Ewa agerade bödel och ”chop” så var den långe Jesper ett huvud kortare. Sen var det ombytta roller och Ewas söta ansikte hamnade i den flätade korgen.

MEN vad hände sen! Jo som ni ser blev våra avor fullständigt deformerade!!! "Barbie och Ken" som nån lite hånfullt kallade oss höromsistens blev på ett naffs förvandlande till nåt som inte ens den minst nogräknade freak-show direktör skulle vilja ha i sitt stall!

Paniken var och är total! Vad gör vi nu? Är detta slutet? Förmodligen! Tur att vi har en uppsättning nästan lika snygga alts!

No comments: