Monday, December 7, 2009

Isdramat på Torne Älv -del 2


Jaha, då är det dags att sammanfatta gårdagskvällens debacle på Torne Älv...Visst, det ska erkännas, de tävlande var en aning bättre än premiäravsnittet förra måndagen. Men o andra sidan, det var endast Tour och Anna som kom tillbaka. Och där, om sanningen ska fram var det mer ett steg framåt och två steg bakåt där...Men det var trevligt att se att de försökte i allafall. Och det verkade som om de hade kul.
På bilden ovan ser vi de två största mutkolvarna av dem alla, Bock och Ars. Jag vet inte hur mycket de stoppade under juryns, dvs undertecknad, Ewa och Charlotte) bord. Men grabbar, ni måste fundera ut ett program till nästa vecka. Det håller inte att bara glida fram och tillbaka framför oss och kasta pengar. Men vi litar på er, det känns som om det finns nåt därinne hos er som vill ut. Släpp ut det nästa vecka.
Grekiskt besök i smäll kalla Norrland, iform av Baila och Ed. Ja, vad ska man säga annat än att isdans ställer allt på sin spets.... Vi har känt detta trevliga par länge men maken till okordination har jag aldrig varit med om. Det tog 15 min innan de ens hoppade på pardansen! (tävlingen håller bara på i 60 min). Och väl på bollen sysslade den gode Ed med allt annat än att föra stackars Baila. Framförallt höll han på med att vrida nacken ur led när de fem italienska fotomodellerna härförda av Ambra Streeter gled förbi...Ed, vi drar ett streck över hela gårdagskvällen tycker jag och tar nya tag nästa vecka. Ska vi säga så?
Här har vi Tina och Ob som gjorde sitt bästa, men föll på målsnöret. Den gode Ob var väl fortfarande segerrusig efter El Clásico!
Jaha, pardans är faktiskt precis vad det låter. Det är helt enkelt en dans som dansas av två dansare, den ene för och den andra följer. Och här uppstår det magi. Så enkelt är det! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna bild. Linus Brandi, vinnare i gårdagens tävling, kramar bucklan hårdare än sin danspartner, Jenny Coates. Linus, det är ni tillsammans som vann. Och bucklan är lika mycket Jennys som din. Inga oklarheter där eller hur?;)
Jaha, här har vi ett intressant men lömskt par! lendi och Selma. De gjorde allt för att distrahera den kvinnliga delen av juryn och det var nära att det lyckades om inte jag, den ofelbare, hade funnits. Först så skriker Lotta och Ewa i falsett i juryns conf call: VILKA UNDERBARA KLÄNNINGAR! DE MÅSTE VINNA! Jag fick länge och väl förklara för min kära hustru och min svägerska att detta faktiskt inte är någon modeshow. Sen kröp det fram att Selma och lendi mutat Lotta och Ewa med pepparkakor! Varför fick inte jag några för???

Spänningen är olidlig, Jesper drar juryns motivation....Linus Brandi och Jenny Coates gjorde idag debut i Dramat på Torne Älv och var med sin målmedvetenhet, sitt engagemang och sina danskvalitéer i perfekt symbios på den knaggliga isen. Oavsett sammanhang är Jenny och Linus två hyllade förebilder och lysande representanter för isdans i Second Life.
Lounge o Loo, det såg bitvis riktigt bra ut det måste jag erkänna. Ni hängde dock lite för mycket vid juryns bord för att det skulle hela vägen fram. Men nästa vecka så sätter jag upp ett litet elstaket runt om oss så slipper vi kanske detta. Lounge, stort tack för den norska aquaviten!
Har här vi det det vinnande paret, JENNY och LINUS!

Till er alla som kom: Vad roligt man kan ha i SL! Var rädda om er! Ses nästa måndag kl 22.00 pigga och nyktra!

Jesper, Ewa och Charlotte

3 comments:

Anonymous said...

ASG ska översätta till Edemon :)) Tack för igår, och bättre att vi kom sent, än aldrig .
Kram Baila

Jesper Prinz said...

hehe, han kan välja sitt språk själv med hjälp av översättaren i högerspalten

hörs

Jesper

Iendi Laville said...

Vi återkommer...
http://iendi.blogspot.com/2009/12/lomska-planer.html

//The Evil Twins