Tuesday, December 8, 2009

The Nebul Gallery





Att det finns en hel del att göra på våra simmar har väl knappast undgått någon vi det här laget. Vi har en teater, ett hotell, du kan bo här i nån av våra stugor, vandra, fiska, jaga med mera. Men vad vi knappast själva vet är att vi faktiskt har ett galleri hos oss.

På övervåningen till bröllopskontoret har vi sedan dag 1 egentligen ett par riktigt goda och gamla vänner som ställer ut sina alster. Nyna Slate och Izi har varit med från första stund och sedan nån vecka finns även Safir Norlicht hos oss. Gemensamt för dessa tre är att detta är en del av vår kärntrupp och dessa vill vi såklart alltid ha nära oss. Det här är såklart ingen vanlig galleri verksamhet där du hyr in dig, utan här är du helt av egen fri vilja så att säga.

Izi gick bort för ett tag (kys skat) sedan men hennes konstverk lever kvar och finns hos oss för alltid.

Nyna (Dragon Moon, U2 in SL), min gamla "mentor" eller vad man nu ska kalla det, har också ett rum. Här är det såklart drakmotiv som gäller. Fattas bara annat!

Safir, som Ewa har känt sedan i stort sett från första dagen, har en intressant blandning av både animerade skulpturer och annan konst som passar väldigt bra in.

Så nästa gång ni kommer förbi titta gärna in i galleriet då!

http://slurl.com/secondlife/Lapplandia/218/125/23

No comments: