Monday, December 14, 2009

Nakenchock i Dramat på Torne Älv? -ikväll kl 22.00


Jaha, då var det måndag igen och på bästa sändningstid är det dags för det näst sista avsnittet av det såphala programmet ”Isdramat på Torne Älv”.

Några av de livsavgörande frågorna som vi alla inkl SLs drygaste jury väntar svar på är:

Kommer Baila att våga sig dit med äkta maken Ed igen? Och hur kommer denna hormonstinne man att reagera när våra italienska lättklädda tomtenissor återigen glider förbi?

Dopingavstängda Lio och Jo har gjort avbön och lovar att hålla sig borta från den svenska glöggen. Hur kan det vara möjligt? De är ju knappast några idrottstyper om man säger så….

Loo och Lounge som mest stod och hängde vid jurybordet alternativt gjorde kamikaze räder rakt in jury bordet sägs ha anordnat egen isdans i Norge igår. Öppen för allmänheten dessutom! Stiligt och friskt vågat! Men är det verkligen sant?

Hur ska det gå för vår veteran Tour? Ryktet säger att den goda Anna kommer att hoppa på den styrande bollen ikväll! Låter klokt om ni frågar mig!

Lendi och Selma som var så nära att charma till sig segern genom att sikta in sig på den kvinnliga och något svagare delen av juryn har hotat offentligt med en sk nakenchock i bästa såpopera stil!

Ja den som lever för se!

Kl 22.00 Isdramat på Torne Älv!
http://slurl.com/secondlife/Lapplandia/215/176/21

No comments: