Sunday, December 13, 2009

Några bilder blev det inte

och någon långvarig session på Svenska Folkets Lucia blev det inte heller av förklarliga skäl. Men väl där fick vi en osannolik mix av Frank Sinatra (?), Orphei Drängar och svenska julsånger (kraftiga streamproblem)

Jag vet vilken enorm tid framförallt du Tina, har lagt ner på detta evenemang, så ett litet men dock gott tips i framtiden: begränsa antalet avor på simmen. Det är helt nödvändigt och så gör Ewa och jag vid alla större evenemang. +60 blir det så gott som alltid olidligt om du inte totalstrippar alla avor ala U2 in SL.

Visst det blir alltid någon eller några som inte kommer in, men det är ju de förutsättningar som LL givit oss.

Nej, det är inte kul med en simkrasch
Net, det är inte kul att inte kunna röra sig
Nej, det är inte kul när streamen ideligen hoppar
Nej, det är inte kul när folk crashar stup i kvarten
Nej, det är inte kul för någon vare sig gäst eller arrangör

Nu var Ewa och jag där på sena akt 2 vilken jag förmodar var den mest välbesökta och jag hoppas verkligen att det gick bättre under akt 1.

Men hursomhelst Tina + medarbetare: Ett stort tack för ert fina engagemang! Och ett grattis till Lucia utnämningen Wiz! Bra val!

4 comments:

Ob Almendros said...

Tack Jesper!
Härligt med någon som talar klartext. Alla andra bloggar jag läst höjer Luciafesten till skyarna och talar m hur fantastiskt det var. Jag vill inte förringa det jättejobb som ansvariga lagt ner. De är värda all heder och kan ju inte hjälpa att SL/Linden inte klarar av att göra vårt SL lite mer uthärdligt.
Sanningen om gårdagsfesten är ju att laggen gjorde partyt helt outhärdligt. Det gick inte ens att TP-a sig hem därifrån.
Men visst var det vackert - bara man stod stilla.
Ob

Gittrika Mint said...

Nu är det ju viktigt att nämna i sammanhanget att lagg och liknande problem även beror på vilken prestanda man har på datorn.
Men trots faktum att SL är struligt just nu,att kritisera via sin blogg nånting som många av oss lagt ner timmar av rl-tid på att göra trivsamt---är otroligt lågt.

Anonymous said...

Inte för att jag var där men det där med smutskastning via bloggar händer hela tiden.. Tro mig. Jag vet. Om ändå all kritik var så här väl formulerad skulle det inte vara nått gnäll. Inte från mig iaf. Desutom är det där inget negativt om själva eventen utan ett rent tips. Om man sen läser längst ner så står det faktiskt "Men hursomhelst Tina + medarbetare: Ett stort tack för ert fina engagemang! Och ett grattis till Lucia utnämningen Wiz! Bra val!"

Bra och konstruktiv kritik i sin rätta form.

Tack för en bra blogg Jesper! =)

// Jazon

Alessia Kranfel said...

Jag känner inte igen något av detta men jag har oxå en bra dator. Jag tog mängder av bilder hela kvällen som man kan se på min blogg. Zoomade med kameran och förflyttade mig mellan ställena. Innan bockbränningen laggade servern ner så då krävdes en omstart. Det var enda "problemet" jag råkade ut för, men då TPade jag mig hem under tiden tills simmen var uppe igen. Jag kraschade inte EN gång! Så vill ni ha problemfritt, byt dator. Det är enda sättet. SL är en tung plattform som kräver en hel del prestanda, speciellt vid tillfällen när det är 70 avatarer på en sim....Gilla läget bara.
(ja, jag har en fyrkärnig speldator och jag ÄLSKAR den ;)
http://kranfel.blogspot.com/