Monday, December 7, 2009

Knappast bottenfruset på Icehotel SL!

Isdrottningen 2010 -vilken grej!

Vilket fantastiskt jobb ni har lagt ner på er bilder! Precis det som Ewa och jag ville ha har ni levererat:
Ni har lagt ner timmar på era kort och ni har utforskat gömmor och vrår på våra simmar för att hitta en miljö som passar just er! Men det viktigaste av allt, våra tävlande, liksom våra gäster i övrigt, kommer från hela världen. Det blir liksom roligare då tror vi. Som igår tex när två tävlande, okända för varandra, (en från Argentina och en från Japan) satt och snackade om fotografering inne i restaurangdelen och förmodligen var det två nya vänner som möttes. Sådant värmer våra hjärtan!

Hela ena långsidan av balsalen är full med ett 50 tal bidrag och nu går vi in i sista veckan. Vi kommer att under dagen sätta upp en vägg på motsatt sida. För det är nu, sista veckan, som den stora vågen av tävlings bidrag kommer att komma.

Sista dagen för era bidrag är den 13/12. Därefter plockar juryn ut sex st finalister och därefter (14/12) startar finalrundan då vi överlämnar bestämmande rätten till våra gäster med en enkel röstningsprocess.


Isdrottningen kommer att krönas med pompa och ståt på Trettondagsbalen den 6/1!

Missa inte detta!

Idag måndag är det dags för andra rundan av Isdramat på Torne Älv. Kl 22.00
sparkar vi igång!

23.00 har vi ett vinnande par, lyckliga vinnare till en semester i en av våra stugor. Juryn är drygare än någonsin så ignorera deras spydigheter! Ta med dig kompisen, älskarinnan, maken eller vad som helst på två ben och ha kul med oss!

tisdag kl 22.00 är det dags för ABBA Sweden att spela på hemmaplan! När skedde det sist? Minns det knappt då vi mest spelat på klubbar och fester på andra ställen.


Så det ska bli riktigt kul!

Ses!

No comments: