Thursday, October 22, 2009

Tack!

Tack alla ni trevliga vänner och vänners vänner som kom och förgyllde temafesten Havana -when Cuba was a tropical playground!. Det blev verkligen en riktigt rolig och trevlig tillställning!

Det var även otroligt skönt att dela på på "uppgifterna" med Ars och Bock, så att även vi kan vara med på vår egen fest. Tack Bock och Ars! Det är nämligen inte helt lätt att vara "social" samtidigt som du tex sköta ljud, ljus, inbjudningar, vilsna avor som vandrar omkring ut på simmen, låtönskningar, stream byte etc på två personer. Nu var även Ewa och jag "med" på festen!

Ända smolket i bägaren var våra två inhyrda "liveshow" artister (ni vet de där sleeziga typerna som dansade på balkongerna) De gjorde inte en enda människa glad, förutom vår kinesiska vän Fantast. Men han är otroligt väluppfostrad och artig...:)

Idag är det vädring och tömning av askfast (att man kunde få basröst i RL av pixel cigarrer var ny upplevelese!) samt återställning av balsalen till dess normala skick som står på agendan.

Ha det gott!

Jesper och Ewa


Temperaturen i den tropiska natten stegrades till Ars utmärkta jobb som DJ!

6 comments:

Lionesse Vandyke said...

Great Cuban party, was a bit sick after cause of that big cigar, lol

btw, translator works, so now I can leave my nagging comments again;-)

Hugs and to Ewa too:-)

Jesper Prinz said...

Hope you get better soon Lio!

Tina Dahl said...

Tack själva för en underbar (men för mig kort) kväll och allt obetalt arbete ned lägger ned på att förgylla vårt Second Life!

TACK!

Kramix/Tina

Jesper Prinz said...

Tack och tack detsamma Tina!

Loan said...

What a party!! Hug's to u2 omg....to u4 ;) Thank's!

Jesper Prinz said...

Det är gästerna som gör det Loan!