Monday, October 26, 2009

En ny härlig vecka!


Jaha, då var det måndag igen då och slut på avslappningsövningar, tjo & tjim och annat skoj. Med en snabb blick på Google kalendern (struktur fascisterna Ewa & Jesper har såklart en delad) så ser vi en massa skoj som är på gång.

torsdag kl 22.00 har vi ABBA och vi kommer att spela på den stora nya klubben Copenhagen nere i det nybyggda Icehotel SL. Så vi kommer inte att husera i balsalen denna torsdag. Klubben är riktigt fin om jag får säga det själv och det är första gången vi har ett officiellt evenemang där. Så missa inte detta!

På fredag (02:00 PM SLT) är det stor premiär för Lios nya scen. Slavdrivaren Lio har piskat stackars Jo i någon månads tid med att bygga upp ett helt nytt scenområde och han har gjort ett strålande jobb. ABBA Sweden har fått den stora äran (fattas bara annat, jag har känt detta par i snart 3 år och räknar dom till mina absolut bästa vänner i SL!) att premiärspela.

På lördag 21.00-02.00 är det dags för stort Halloween firande i svenska sl. Det är PetGirl (Tina) Bergman, Annabella, Lensi och Vampi som är festgeneraler. Tillställningen kommer att ske i Verloren och lär säkerligen bli något alldeles extra. Program kommer att komma senare, men vad jag vet så kommer Jesper att DJa mellan 24.00-02:00. Techno var beställt men den som lever för se

No comments: