Thursday, October 15, 2009

Tack!


Då denna blogg oväntat fått en oerhörd stor ökning av svenska läsare (tack Apmel, Kandinsky mfl) så har vi valt att åtminstone tillfälligt börja skriva på svenska.

Så det kan ju vara på plats att berätta historien om hur det här med ABBA Sweden började. För succén är total. (Igår kom det tex 79 pers under själva showen inkl discot, och det är mycket folk för en tillställning som går av stapeln 1-2 ggr i veckan)

Tack alla ni som kom!

Ewa och jag var tidigare med i ett band som hette Hots Rock. Det var Ewa och Chel ( f d Rockrose) som drog igång bandet i början av sommaren.

Men ganska snart hoppade vi av, framförallt pga att speltiderna inte passade oss. Men det var väldigt kul, vi lärde oss massor och fick en hel del nya vänner på köpet. Men spelningar kl 20.00 funkade inte, med tanke på de förberedelser som krävs inför varje konsert.

Dagen efter avhoppet så kändes det enormt tomt! Är du med i ett SL band så tränar du 1-2 timmar per dag + att varje konsert tar betydligt mer tid än själva spelningen. Och "håltimmar" i SL är inget för familjen Prinz/Aska!

Så dagen hade jag ägnat åt fundera och tänka på vad skulle vi göra nu. Något med musik var givet och jag kom hela tiden tillbaka till ABBA, men var dock tveksam då hela grejen som vi gör skulle bli för "svensk". Det var bara en Volvo-fabrik som saknades... Jag loggade in, mötte Ewa nere på Icetheatre och där såg det ut som ett slagfält! Min kära hustru, som var i det närmast okontaktbar, hade uppenbarligen tänkt hon med. Teatern var riggad med ABBA bilder, hon hade tagit kontakt med Elletra Gausmann om scenkläder, Youtube skärmar som spelade ABBA etc. Det skulle vart helt döfött att en yppa min lilla tvekan att ABBA skulle bli "too much". haha

Så det var bara att köra på! Och efter någon månad så rullade vi igång!

På söndag kl 23.00 spelar vi på Woodstock och tycker ni att det var laggigt igår på Icehtotel SL så är det ingenting mot vad det kommer att vara då, tro mig!

Nästa torsdag tar vi ett tillfälligt uppehåll med torsdagsspelningarna på hemmaplan då vi har Havana -when Cuba was a tropical playground! i balsalen!

2 comments:

Apmel said...

Tack själv Jesper! Du har alltid skapat mycket som varit till stor glädje för alla, inte minst svenskar, i Second Life.

Jesper Prinz said...

Tack och kram Apmel för din värmande kommentar, den behövde vi i snålblåstens SL. Ewa och står och läser din underbara kommentar nere i kyrkan (obs sant och inte alls någon provokation). Mycket kan man säga om dig, men humor har du iallfall:)