Monday, November 23, 2009

Turister


En normal dag i Ewas och Jespers dag ser ungefär ut så här; först ett telefonsamtal där vi garvar oss igenom gårdagens händelser och skandaler. Sen ses vi och jobbar några timmar och därefter brukar vi träffa kompisar, RPa eller så går vi ut alt så har vi något evenemang själva. Sen ner i bingen och pusta ut eller vad man nu ska kalla det; Låter det inrutat? Jag lovar, det är det INTE!

Vad vi däremot sällan gör är att resa runt, annat än i rent inspirationssyfte. Har du konceptsimmar som vi så självklart reser du och kollar in andra liknande simmar. Så enkelt är det. Men att resa runt för resandets skull det gör vi sällan.

Men, kära läsare, igår gjorde vi det! Först var vi förbi Rezzables Greenies och där det har hänt lite sen vi var där sist (när eldkvarn brann ungefär) men känslan var den samma som sist. Snyggt, välgjort men själslöst! Blev ett kortvarigt besök! Därefter begav vi oss till (observera Jespers tursistlook) till Prim Hearts Amusement Park, och har stannade vi i ett par timmar! Här hittar man alla tänkbara karuseller, berg -och dal banor, radiobilar, slides m m. Och de har fångat atmosfären av ett nöjesfält perfekt! Skitigt, strulande karuseller, sunkiga pizza slices och bajjamajjor! Riktigt kul ställe! Ewa klagade dock över att hon saknade sockervadden...men Ewa det där är hälsovådligt....


Åk dit och ha riktigt skoj ni med!
http://slurl.com/secondlife/Prim%20Hearts/194/125/27

No comments: