Thursday, November 26, 2009

Kul att det funkade!

Igår spelade ABBA Sweden på Toor, ett härligt sydafrikanskt-inspirerat ställe, och det var riktigt skönt att allt funkade så pass bra som det gjorde. Sista veckan har ju SL varit sisådär...

Det är också otroligt kul att se att så många kommer vecka efter vecka. Vi har avor som har sett alla våra spelningar sedan den 9 september! Varenda en! Och vi spelar 1-2 gånger i veckan. Det tycker jag helt otroligt! Vi kommer att försöka intervju några av dessa hardcore ABBA Sweden fans under den närmaste tiden.

En liten kul detalj om gårdagen: damen som har simmen, ni vet hon som slängde sina trosor på Eriks piano igår, är amerikanska och prick 23.00 (02:00 PM SLT) slog hon av "strömmen" till SL igår. Då var partyt över! Då skulle kalkonen in i ugnen!

RL går alltid först, eller åtminstone Thank Givings:) Underbart!

Nästa vecka (3/12 22.00, 01:00 PM SLT) spelar vi på Phil Zarco´s club The Cove. Slurl till The Cove här: http://slurl.com/secondlife/Althena%20Cove/68/199/25

Däremot kommer vi inte att spela på torsdagen då har nämligen vår egen Abba medlem, Anna, fest! Mer info om den kommer snart!

No comments: