Tuesday, November 17, 2009

Hack

Oj oj oj så svettigt det var igår!

Vi flyttade fram vår torsdagsspelning till igår tisdag då vi har annat för oss imorgon. Se rezzday kalas x 3 kombinerat med inflyttningsfest på vår nya ö.

Sedvanliga förberedelser genomfördes, vi såg till att ha ca 2000 prims ledigt på Lapplandia och simmen restartades plus lite annat för att alla ska få en så "teknisk" trevlig kväll som möjligt.

Det här receptet har alltid fungerat tidigare på det otal events som Ewa och jag har haft på våra simmar. Lagg kan vi inte göra så mycket åt, det hänger mest på den enskilde användaren. Men den "tekniska" delen kan du som simägare göra en hel del åt.

Men igår hade vi enorma problem! Streamen hackade var tionde sekund kändes det som och Ewa kunde inte röra sig. Detta trots förberedelser och att vi "bara" var 41 avor där samtidigit (tack Annabella för upplysningen). 41 avor är jordnötter i Abba sammanhang bör tilläggas.

Så Ewa och jag vill verkligen passa på och tacka alla ni som kom och visade på både tålamod och stöttning under denna extrema kväll. Puss och tack! Alla era tips kommer vi att skicka oavkortat till Linden Labs utvecklingsfond, om det nu har någon:)Det märkliga var att så fort showen slutade så funkade allt perfekt! Efterfesten blev riktigt kul!

Nästa vecka spelar ABBA Sweden på två "privatfester" så det det blir inget offentligt nästa vecka.

Veckan därpå spelar däremot vi dels på Phil Zarco´s klubb (1 dec, 22.00) samt som vanligt hos oss (3/12, 22.00)

Ses då!

No comments: