Thursday, November 5, 2009

Inget var sig likt

Igår hade vi (Abba Sweden) konsert på nya Copenhagen Club, och det gick hyffsat. Det var faktiskt första gången som både jag och Ewa drabbades av ordentlig lagg på hemmaplan. Det kändes mer intimt på Copenhagen Club så det lutar nog att vi stannar där. Dock är det lite krångligt att hitta dit, då vi stängt en av ingångarna.

Vår femte medlem, Anna, insjuknade och hastigt och lustigt fick vi kalla in svägerskan Charlotte Rhino som på en minut ställde upp och höll i det praktiska på dansgolvet. Krya på dig Anna och tack för din blixtinsats Charlotte!

Normalt sett stannar vi alltid kvar på efterfesten, men så icke igår. Vi kände oss tvungna att åka på vår goda vän Queens modevisning på EGO. (Queen har hjälpt oss massor, är oerhört trevlig och hennes grejer krockar nästan alltid med våra). Dessa italienare är helt sanslöst bra och modeshowen var fö fantastisk!

Men det gick uppenbarligen ingen nöd på våra gäster. Efter en simcrash (?) på EGO så vände vi tillbaka till efterfesten på Club Copenhagen och där var det full fart!No comments: