Sunday, November 29, 2009

Årets julklapp!

Jaha ny vecka och nya utmaningar och vad är det som sker hos oss eller runt oss denna vecka?

Julmarknaden i Second Norge rullar på och vilken dundersucce! Att nio (?) simmar kunde lagga så för en invigning av julmarknad trodde väl ingen. Måste vara våra lovika vantar som drar:) Kul med kvalitet! Årets julklapp är givetvis Reven Roscas (ni vet hon som gjorde den animerade Icehotel SL ryggan) Xpose mistel! Inga larviga pussar på kinden under den misteln!. Åk och köp! Och ja, den är transfer!

Tävlingen Isdrottning 2010 kliver in i nästa sista veckan! Vi vet att massor ligger där ute och lurpassar på att lämna in sina bidrag, men tänk på att det är ni som äger era tavlor, ni kan ändra dem hur ofta ni vill. 30.000 L$ i potten!

Vi håller även på och bygger Showrooms för olika bröllopsteman i ena flygeln av hotellet. Mer info kommer!

Idag måndag 30/11 är det isdans på Torneälv utanför Icehotel SL (kl 22:00-23:00). Vi har samlat i den bästa vintermusiken (allt ifrån Ramones till Faith Hill), skridskorna är nyslipade och glöggen är inhandlad! Välkomna!

Tisdag 1/11 fortsätter ABBA Sweden turne på vår grid. Vi gör då ett strandhugg på Phils Zarcos club The Cove. Häng med oss då! kl 22-23 är tiden som gäller.

På torsdag 3/12 kl 21.00 vill jag slå ett slag för Gallernas fest Gallienbyn som ligger bakom Annabellas Cafe på Sverige simmen. Det är givetvis Anna, Abba medlemmen, med vänner som annordnar.

Tema är givitvis Astetrix & Obelix, Galler, Romare, Vikingar.

Anna hälsar att hon bjuder bjuder på helstekt vildsvin om Obelix hinner att jaga upp ett. Druiden är på plats och serverar drycken. Väl mött på den stora gallienfesten.

No comments: