Monday, November 30, 2009

Isdans på Torne Älv!

Ja laggen var brutal i SL undergårdagen, men varför klaga när man kan garva åt sig själva och andra på Isdans på Torne Älv utanför Icehotel SL? Ninna och Blau, två riktigt gamla vänner och långväga vänner, kom förbi med stora förhoppningar på att vinna....Men konkurrensen var knivskarp...Eller var den det om man ska vara ärlig?

Det var smäll kallt ute men det bekom inte Styxl och Stu ett dugg. Styxl halkade omkring med uppknäppt skjorta och ett strandraggarleende som om detta vore på nån playa söderöver! Klart poängavdrag! Och bättre inställning nästa vecka tack!:)
Här har vi två som till slut fattade galloppen! För att först ägna sig mest åt att åka skridskor inne i skogen och buskarna (!) så fick Polle och rultan till slut ordning på grejerna!
Vem har sagt att man måste åka skridskor hela tiden? Inte vi i allafall, många pustade ut (jag lovar det är inte helt lätt att hålla koll på pardansens alla animationer!) inne i värmekuren! Har man inte kondis så har man inte!
Två som ägnade större delen åt att dricka glögg och vara i vägen för alla andra var Lio och Jo...Skärpning tack!

Det var lättklätt på många håll under gårdagskvällen! Vi känner er, men ni känner inte juryn! Såna billiga trick faller vi inte för! Isdans på Torne Älv är en konstart som vi ser oerhört seriöst på!Avslappningsövningar i värmehytten!

Men till slut så hade vi segrande par! Polle och rultan som inte bara vann en fin buckla utan även en betald semester i en av våra fina fjällstugor.

Juryns motivering: "Deras mål är att sprida och stärka danskulturen i Second Life och att inspirera andra avor att vara fysiskt aktiva. De 20 timmar i veckan de tillbringar på isar runt om i Second Life har till slut gett utdelning"

Juryns beslut kan inte överklagas!

Och till er som inte vann; Ibland vill man men kan inte! Sitt inte där och tjura, ta nya tag, träna och peppa varandra!

Vi ses på Torne Älv utanför Icehotel SL nästa måndag kl 22.00!

2 comments:

Anonymous said...

Ehm Jesper...turerna till buskarna var för att få lite avskildhet förstår du väl ..:))) Måste ju pussa på min fru lite juu :))

Tack för en mycket trevlig o rolig tillställning Jesper o Ewa !

Until next time - The Trophy will be ours again :))

Jesper Prinz said...

Tack själv Polle! Ses nästa vecka!