Thursday, September 30, 2010

Golf och sex är nog det enda man kan njuta av utan att vara bra på det!

Tara Hill Invitational!

Golf ses normalt som en skotsk uppfinning, då spelet omnämns i två lagar från 1400-talet, lagarna förbjuder spel av spelet "gowf". Skottland och kelter är ju som vi nu alla vet nära förknippade med varandra så vad kan då vara bättre än en golftävling?

Reglerna är enkla:

1)Tävlingen är öppen för alla i Dulcius Vita-gruppen + att samtliga kan bjuda in en gästtävlande.

2) Bege er till Green Acres Golf Course (http://slurl.com/secondlife/Romantic%20Times/26/166/21). Där har den gode Morton Decosta ställt ut gratis golfklubbor, golf huds och scorecards till oss.

3) Ni måste vara minst 2 som spelar och er medspelare lämnar in ert resultat till Ewa Aska och vice versa. Vi litar på ert goda omdöme och vet att ni inte kommer att fuska. Möjligen Stella då, men hon har vi alla koll på.

3) Spela banans 18 hål

4) Tävlingen börjar idag och håller på till och med 10/10, d v s nästa söndag

5) Priser Best Score över 18 hål: 500L Best golf outfit (ge ewa kort):300L

Lycka till!

2 comments:

Stella said...

Fuska? Moi? Tsss... Förstår ju att du sprider lögner för att du är så rädd för att förlora mot mig som är proffs i allt möjligt, bl.a golf (när jag har spelat en gång).
Det ÄR ok att förlora Jesper, det tar inte bort mer än 90% av din manlighet, men när du dessutom ljuger så ryker resterande 10%..

Och du.. När jag skriker FORE behöver du inte ducka.
Tack på förhand!

Jesper Prinz said...

Nu är såklart inte jag med i golfturneringen, hur skulle det se ut? Jo ni skulle sitta där i kommunhuset, dricka rödtjut och spela spel och gaffla om att jag riggat tävlingen.

Nä du Stella, ditt scorecard kommer att granskas med lupp!

Vänligen

Jesper