Tuesday, September 28, 2010

Feghet


I somras tog petgirl kontakt med mig och berättade att hon väldigt gärna vill ha ABBA Sweden på en kräftskiva som hon tänkt att ordna. Av anledningar som jag inte känner till blev det inget med denna kräftskiva.

Hursomhelst så skulle den inställda kräftskivan ersättas med en höstfest. Bra sa vi i ABBA Sweden. Vi är med! Datum spikades till den 7/10 och vi skulle köra vår show kl 23.00. Detta annonserades oxå på petgirls blogg under flera veckor.

Fint...... Framtill igår då petgirl via ombud meddelar att något Abba Sweden på ambassaden blir det inte. Någon förklaring kom såklart inte.

Du får jättegärna kommentera ditt beslut här petgirl. Du valde ju att att inte publicera min häromdagen, men här går det utmärkt. Det vore på sin plats tycker jag då folk nämligen både är förbannade och ledsna på dig. Ewa Aska gick för övrigt ur din grupp i går med buller och bång över den både märkliga och fega hanteringen och ditt smutsiga sätt att hantera folk som inte tycker som du.

Hursomhelst Abba Sweden slipper ni inte så lätt: Ny show är inbokad på simmen Sverige och nu på fredag (23:00) är det dags för ABBA Sweden på SL Barcelona!

Vi ses!

No comments: