Sunday, September 19, 2010

Det får vara nog nu

Jag liksom många andra har idag lämnat Swedish People in SL, en grupp som var bra för några år sedan men idag inte fyller någon som helst funktion, annat än att genera elände i Svenska SL.

Det är andra gången jag kliver ur gruppen. Första gången var under förra hösten då ett mycket märkligt dubbelspel skedde. Det var nämligen så att Lucia planerades parallellt i två grupper! Ewa och gruppägaren drog i gång planerna i ett tidigt skede samtidigt så planerades Lucia i en annan grupp! Hur sjukt är inte det?

Ewa och jag blev milt uttryckt förvånade när detta uppdagades. Vad var anledningen till att ha två parallella grupper? Antagligen enbart för att skapa konflikt, vilket naturligtvis lyckades.

Vi drog oss såklart ur allt vad julhunt, marknad och annat hette vilket naturligtvis verkade som vi hade "näsan i vädret", men så var inte fallet. Men nu vet ni Alessia och ni andra hur det låg till. Det fanns alltså två, för varandra okända, Lucia grupper. Ett rävspel utan desslike!

Och slutligen måste jag kommentera den klappjakt som bedrivits mot svenska simägare under årens lopp, vem är det egentligen som har legat bakom och eldat på? Ewa och jag och några andra svenskar har varit förskonade från detta då vi alltid kört våra egna race och har aldrig haft någon ambition att bli ett Sverige i SL. Men de stackare som försökt att samla krafterna i svenska sl har skoningslöst råkat utför samma behandling. Är det avundsjuka? Eller varför vill du inte att folk ska få lyckas att förverkliga sina drömmar? Det är ju bland annat det som SL handlar om.

Mer om eländet kan ni läsa här:
http://kranfel.blogspot.com/2010/09/i-did-love-you-but-now-i-leave-you.html
http://frostlandet.blogspot.com/2010/09/nagra-tankar-fran-svessa.html
http://snuffsans-secondlife.blogspot.com/2010/09/tack-svessa.html
http://rultanssl.blogspot.com/2010/09/nu-frangar-jag-mina-principer.html

3 comments:

Kranfel aka Kling said...

Ja jisses det har jag aldrig hört talas om.... jag fick en helt annan förklaring...

Kranfel aka Kling said...

Angående lucia grupperna alltså

Walentine Andersson said...

Det är väl ingen som tror mig men jag hoppas verkligen att det lugnar ner sig snart i "svenska SL"

Jag om någon har ju varit inblandad i diverse bråk det senaste halvåret men trots det vill jag ändå säga att det finns fantastiskt mycket gott i "Svenska SL", och ibland glömmer man tyvärr det när man står mitt i hetluften.

Det finns massor, en extrem klar majoritet, med goda, roliga och underbara människor som alla har inställningen att göra något roligt.

Själv önskar jag att jag kunde behållit i alla fall en sim, men det gick inte ekonomiskt och tidsmässigt när jag hela tiden fick försvara Haven från Gud och alla människor som hört diverse lögner.

För er som kämpar vidare hoppas jag som sagt att det nu lugnar sig och att "Svenska SL" nu kan bli en rolig plattform för de som vill komma ifrån den trista vardagen i RL lite grann.