Thursday, May 13, 2010

Tack för ni förgyller våra liv!

Låter kanske lite svulstigt, men det struntar jag i. För det är exakt vad ni gör; ni förgyller verkligen våra sl-liv alla ni härliga vänner!

Tack!

Jesper och Ewa
På bilden ser ni Shastas bakparti! (Det är f ö Ewa som har tagit alla dessa bilder!). Shasta, vår kompis från Teadance dök upp, och helt spontant drog igång en hejdundrande discoshow!!!

Jösses så bra du är tjejen! På söndag är det dags för ett planerat framträdande av Shasta hos oss! Försök att komma då, Shasta kan verkligen sjunga!
Sisters in Crime: Rultan och Stella! Ni är helt underbara! Se nu bara till att ni kommer pigga och nyktra till träningen idag kl 14:00!


Är det Ron Jeremy? Nej om det vore såväl ändå....Det är tyvärr Pimp.....Vi lider med dig Nama och förstår att det inte riktigt blev som du tänkt dig när du nyligen stod där på altaret;)

Vår superhjälte, Mannen Darkstone, alla förtryckta SL mäns beskyddare! För kvällen i en svettig tubsocka runt paketet! Bra att du vågar stå upp och säga ifrån till köphetsen i SL!Det kom en hel del folk, den ena galnare än den andre...:)Är det Jane Fonda? Nä det är såklart Shasta Soulstar!
Här har vi Maggie Runo, henne träffar ni enklast på cluben Slounge.

1 comment:

Iendi Laville said...

Det är ni som ska tackas, och det kan inte sägas nog många gånger. Tack!