Tuesday, May 4, 2010

Avgrundsdjup spricka i ABBA Sweden!!

Imorgon är det dags för ABBA Sweden att spela på The Cove, det är en beach club /rock club som funnits ett tag och drivs av de två trevliga och tålmodiga avorna Theresa och Phil.

Vi spelade där i november förra året och på den tiden testade vi oss fram en aning. Konserten blev bra men efterspelet blev desto pinsammare…hehe Jag trodde faktiskt att vi aldrig mer skulle få spela på The Cove….

Så här ligger det nämligen till: Ewa och Greta är fullständigt allergiska mot pixel-ljus på scen som tex strålkastare. De tycker det är svårt att röra sig i ljuset och att hitta bollar etc. De är så känsliga de små liven. Dessutom hävdar de att det laggar mer etc. Ja ni hör bara en massa gnäll hehe

På andra sidan av stupet har vi Jesper och Erik, som hmm åtminstone på den tiden älskade just pixel-ljus och bomber och granater på scen. Ju mer desto bättre var melodin. Jesper och Erik hade precis köpt en jätteljusramp med ett stort antal lösa lampor som under glada tillrop installerades på The Coves pyttelilla scen. Här skulle det lysas! Tjejerna har ju ingen koll på vad som är snyggt! Förutom sina super-hunkar till män förstås!

Mitt under konserten fick någon av våra ljus-känsliga damer nog och gjorde processen kort med det ny-inköpta underverket… Någon av våra små men bitiga älsklingar samlade ihop hela klabbet men istället för att returnera grejerna till Jesper och Erik så drog de ut våra fina saker bort från scenen och klubben.

Och tyvärr inte bara bort från scenen…De var så trötta på sina barnsliga och kanske inte alltid så lyhörda män att de även tryckte ner grejerna i marken…De grävde så att säga ner grejerna i sanden på den undersköna tropiska simmen…På bortaplan…på någon annans sim alltså…Mitt under pågående show…

Morgon efter så åkte Ewa och jag tillbaks till The Cove för att städa upp våra saker. Väl där möter vi två trötta clubägare med en sim full av ”vattenhål”. De hade nämligen vart tvungna att terraforma en massa hål för att kunna lokalisera var Abba divornas ljus grejer var någonstans…

Ewa och jag skämdes som hundar men de artiga clubägarna sa: Ehh, det gör inget, vi hade ändå planer på att göra om simmen….

Syns på The Cove imorgon kl 2 PM!

2 comments:

Loan said...

Hejja Ewa och Greta!! Tjejerna med smak!! Bra jobbat! Smak och smak då...i allt utom val av partner??
Skrämmas så där...fick ju bråttom in när jag såg rubriken! /Kram Loo

Anonymous said...

Pööööös Loo.

Alltid på topp, tack raring.

Ewa Aska