Friday, May 14, 2010

Nya snoppen från Xcite!

Som jag har väntat…som jag har längtat…och som det har tjatats vid frukostbordet…

Hursomhelst igår kom den! Xcites nya snopp modell X4. Möjligen kom den för några dagar sen, för det var faktiskt några dagar sen jag var på Xcites mainstore och hängde på låset.

Detta är nämligen revolutionerande bra och kommer att betyda mer för själva upplevelsen "Second Life" än vad någonsin en LL subventionerad aktivitet som fria hem (idioti), värdelösa nya viewers (fuck off) etc kan göra. Och bevisar bara en sak; den dag content creators bakbinds är det slut!

Okej, slut på predikandet och över till the hard stuff:

Du köper din nya snopp i delar och allt läggs i ett paket och detta är viktigt och väldigt bra. Jag kommer till detta paket senare.

1.Det första du väljer är själva skaftet. Det finns massor av varianter att välja emellan. Ett tips: var lite smart här och var lite kall. Rusa inte iväg bara för att du drömt om att ha en jättesnabel med en diameter på 40 cm eller en kanin-dick så är det inte säkert att det uppskattas av alla. Ta med din partner på shoppingturen! Konsultera henne/honom/det. Kom överens om ett skaft ni båda gillar!

2.Därefter är det dags att välja pung! Samma sak här som med skaftet. Bara för att du alltid velat ha en i modell ”ICA plastkasse med två vattenmeloner” så är det inte säkert att hon/han/det gillar det. Konsultera din partner om sådan finns!

3.Därefter finns det massor av olika mer eller mindre kinky val du kan göra.

När du/ni är klara så går du till kassan betalar och får allt inslaget i ett paket (!). Därefter sticker du till något ställe där du kan få pilla på dig själv i avskildhet, tex ditt hem. Och här börjar de riktigt bra grejerna:
Du ska bara ta på dig paketet och den nya HUD så konfigurerar den sig själv! Superbra och ett stort lyft mot tidigare!

För er kvinnliga avor eller snopplösa manliga så kan jag berätta att tidigare fick du lägga alla delarna på golvet och linka hop dem själv. Tex skaft med förhud. Och detta var varken kul eller särskilt trevligt. Det har bland annat hänt att Ewa kommit hem, trött från jobbet, och halkat på en förhud på vårt vardagsrumsgolv när jag vart i farten. Sådana missöden är tack och lov ett minne blott med nya x4an!

Därefter ska du, om du vill såklart, synka din nya kompis skinn med det skinn du har på övriga kroppen. Och det är också jättelätt. Du trycker på en knapp och hamnar på Xcites hemsida och letar upp ditt skinn och synkar och voila så är snopp och övriga kropp i perfekt harmoni! Alla SL skinn finns inte med men mitt fanns där och fler skinn tillverkare lär ansluta sig till Xcite-system såklart!

För er snopplösa kan jag meddela att i tidigare versioner fick du "färglägga" din snopp själv med en liten grej som såg ut som en ask vattenfärger. Och försöka hitta en nyans som låg så nära ditt skinn som möjligt. Och hur kul var det? Och fult blev det! Vi är ju inga larviga målarkluddar heller. Vi är virtuella alfa-hannar!

Men med nya x4an är det busenkelt!

Jaha, sen är det klart att tuta igång era snuskhumrar!

6 comments:

Ewa Aska said...

ja ja vi får väl se!. Vi kvinnor vet att det beror inte på storleken.......eller hur. Suck, suck!

Att de aldrig lär sig.

Härligt älskling att du känner dej lycklig inför din nya leksak. Hehe puss.

Loppan

Bock McMillan said...

hahaha underbart!!!

Loan said...

halka på förhuden är väl ok...men när man slänger in skaften som dräller på parketten i öppna spisen och tror dom är brasved?.....då kan man prata om trauma!

Jesper Prinz said...

Tack Ewa! hehe

hehe Bock

Jösses Loan, brasved?! Tack och lov för duktiga creators så vi slipper dessa missöden och hemska trauman framöver;)

Anonymous said...

hahaha, du låter som Marlena Ivarson, Jesper.. hihihi

anna hon med "hostan" du vet

Lensi Hax said...

Men du söte tid ..
En som är glad bara min underbara ava loggar in :)