Sunday, May 23, 2010

Bocka ur och bocka på!

Både Ewa och jag har ett öppet sinne mot det mesta. Vi är nyfikna på vad som bjuds i både vårt första och andra liv. I SL har vi tillsammans provat det mesta, ofta med ett leende på läpparna.

Men det finns en företeelse som vi inte gillar och speciellt inte på våra simmar och det är barn-avor. Missförstå oss inte, vi har ett helt gäng med egna pixelbarn som vi under 9 veckor (!) rollspelade fram. Vi var på föräldrakurser etc och under stor möda förlöstes dessa och det var bland det roligaste vi gjort. Det är inte alls det jag menar utan jag pratar om barn-avor.

Dessa vuxna människor i små barn avor får oss att känna stark olust och när en barnava dyker upp på våra simmar så ber vi dem att lämna och sker inte det så blir de iväg skickade.

Barn avor har inte vart något stort problem hos oss men igår på Elvera Lerner så dök det upp två st. Med samma förfarande. Kommer dit som en vuxen ava för att efter en liten stund rezza till barn.
Den första lämnade kvickt och den andra dök upp när konserten var slut. Och detta är förbannat trist, varken Ewa eller jag har nån lust att vara poliser på våra egna fester. Vi vill ju slappna av och umgås med er såklart.

Okej, när barnava nr 2 dök upp på efterfesten fick vi liksom nog…Vi bockade i rutan att endast ålders verifierade avor skulle få access till Blå hallen parcel varpå ett mindre antal gäster och vänner på efterfesten hamnade i teatern parcel några meter där ifrån.

När vi insett vad vi gjort så bockade vi såklart ur och alla kom tillbaka. Huruvida vi kommer att endast tillåta access för åldersverifierade avor har vi inte bestämt ännu och vi kommer att meddela hur vi gör på denna sida samt i våra in-world grupper.

Jesper och Ewa

Hur åldersveriferifierar du dina ava? Logga in på ditt konto på www.secondlife.com/Account/Ageverification.

Nej vi är inte naiva, vi vet att man kan manipulera detta med verifiering hur lätt som helst men igår fick vi nog.

Rultan och aake shakar loss!
Mrs Elvera Lerner!

tiki med sina två nya pojkvänner!
Tjusigt värdpar:)

No comments: