Thursday, March 18, 2010

Hur är det med de fysiologiska behoven för oss avatarer?

Att vi behöver sömn bevisas väl tex av den blogg stafett som nyligen rullande i SL´s blogosfär. Avatarer har ett uppenbart behov av att somna (logga av) i sin eller någon annas säng.

Och att vi är kåta som kaniner (sex) vet ju varenda människa, förlåt avatar. Detta faktum behöver inte kommenteras närmare.

Men hur är det med mat?

Ewa´s och min erfarenhet ifrån de fester som vi anordnat och utifrån våra egna preferenser så slarvades det å det grövsta med kosthållningen. Folk petar inte ens i maten! (Skumpan brukar däremot vara populär) Och det är ju naturligtvis inte bra! ”Äta bör man annars dör man” brukade min mormor säga när hon satt och försökte mata mig med rotmos och fläskkorv (avskyr det fortfarande)

För någon vecka sen sprang min kära hustru Ewa ”Sakletaren” Aska på ett middagsbord som serverar ett otal tre rätters middagar färdiga för rezz. Och denna skapelse var vi såklart tvungna att testa och plåga våra vänner med hemma på vår hemma ö!

Allt för den goda sakens skull!

Bon Appétit!

Välkomst drink! Tittar ni riktigt noga så ser ni faktiskt Frosty Muggins höja en skål! Och här på vår framsida stod han hela kvällen och filosoferade, missade middagen men gjorde comeback på festen framåt småtimmarna.

Välkomna till bords! Till förrätt skulle det ha serverats Vårens fräscha primörer, men någon klåfingrig person (antagligen Selma) tyckte att vi skulle ha ska ha skaldjur. Så kan det gå när inte haspen är på!:)

Till huvudrätt hade vår kökspersonal, Torild och Casse, slängt ihop en fantastisk Sjötunga Walewska. I SL behövs tack och lov inget RUT-avdrag för man ska få en anständig middag:) Blyga Casse och Torild visade sig dock inte under kvällen men hälsar att nästa gång kanske....Casse och Torild har för övrigt sadlat om. Det är ju de som brukar strippa på våra privat fester, men har nu helt snöat in på det här med pixelmatlagning


Detta bildbevis fick jag av Bailarin. Det pågick tydligen tåflirtning å det grövsta vid ena bordet. Men lugn, vi styr upp det med en bättre genomtänkt bordsplacering nästa gång! Det här är nämligen ingen swinger club. Det är vårt trygga hem!

Efter middagen var det dags för groggar och boogie woogie ut på våran terass! Mitt under dansen drabbades Selma (den ena i duon The Evil Twins) av magkramper och svettningar. Mannen ringde på taxi och ledsagade vraket hemåt. Att det bara var Selma som drabbades av akut matförgiftning har naturligtvis ingenting med den pinsamma födelsedagspresent som hon och hennes syster gav Jesper på hans 3 års dag att göra. Han är nämligen en bra människa och inte ett dugg långsint!
10 comments:

Selma said...

Tack för en trevlig sammankomst, både mat och sällskap var av högsta kvalitet.
Har nu läst både en och två gånger detta inlägg men ser ingenstans något om den akuta matförgiftningen som drabbade visa speciellt utvalda gäster !!
Som tur var så fanns det gentlemen som kunde leda den svaga hemåt efter den hemska upplevelsen......

Jesper Prinz said...

Hämnden är ljuv Selma!

Iendi Laville said...

En stund där så kändes det riktigt risigt att RL krävde min närvaro i går kväll. Men nu efter att ha läst om Selmas "matförgiftning" så vet jag inte riktigt...

Anna Lite Hur Som Helst said...

Ohh, jag hade gärna velat ha magförgitfning, jag VILLE ju så gärna komma och se detta och äta o skratta i goda vänners lag :-( jag kommer nästa om jag så kommer i ambulans :-))

Stella(snuffs) said...

Tack för den trevliga och framförallt goda trerätters vi bjöds på igår. Oförskämt av Selma att skylla sina besvär på maten. Att må illa och bli yr brukar tyda på helt andra saker. (Jag såg att hon drack mineralvatten hela kvällen, vilket bara stärker min teori)

Kram till de trevliga värdarna!

Jesper Prinz said...

Ja visst Stella, jag noterade det där med och hade hon inte blivit lite rund om lilla maggen?

Anna, hoppas att du mår bättre

Iendi: Hahaha

edmanska tankar said...

Va hallå där alltså!
Vad är det för rykten om selmas mage jag ser!!??


Låt mig påminna om att jag är expert inom detta område och selmas mage är helt enkelt perfekt
/Mannen

Jesper Prinz said...

haha

Loan said...

Så trevligt det såg ut...med eller utan matförgiftning! Hoppas SL är mer på min sida nästa gång så jag slipper avundsjukt, dreglande huttra under en renfäll i ert sovrum!

Jesper Prinz said...

Jaha, var det där du höll till Loan?:)

SL var/är katastrofalt just nu. Men vi alla kände din närvaro och när Ewa kom tillbaka från ön, så fick du faktiskt en skål för ditt tappra försök!