Monday, March 22, 2010

Vet ni vad är en Landflatter är?


Småbarn och även en del hundar har ju som bekant sina snuttefiltar. Det är en enorm kärlek mellan barnet och denna lilla skitiga tygtrasa, åtminstone i ena riktningen. Lika stor är saknaden och ilskan när snuttefilten är borta. Försvinner den blir det ett herrans liv!

Landflatter är en 10x10 meters scriptad träbit som du terraformar med. Det är ett bra verktyg för att tex jämna till en landyta. Jag tror att alla får den där när man skapar sitt SL account (om inte, har jag som ni kan få in-world).

Ewa, min älskade hustru älskar sin sin Landflatter. Denna träskiva har varit Ewa trogen sedan vi köpte vår första sim i okt 2008. (Japan simmen ni vet som krashade på invigningsfesten/rezzpartyt) Landflattern är för henne vad snuttefilten är för det lilla barnet eller vad hammaren är för snickaren. Något helt livsnödvändigt!

Dock är Landflattern lömsk, den lever nämligen sitt eget lilla liv. Tappar du den i edit mode så borrar den sig ner i marken och ett enormt hål skapas. Hålet växer och växer till tills du får tag i den. När du dessutom ska fånga denna marodör till träskiva är det lätt att gripas av panik och tex råka klicka bort 1/3 av Icehotel SL.

Och har ni en partner som ni är rädda om med en Landflatter på flykt med ett enormt hål som följd och dessutom råkat klicka bort en stor byggnad är det bättre att logga av, och låta er partner fixa till det och skriva en bloggpost om eländet:)

2 comments:

Iendi Laville said...

Du är en mycket förstående make Jesper och Ewa en mycket lycklig kvinna som har dig :)

Anonymous said...

hahaha......jag döööööööör HAHA

Puss Älskling!


Loppan