Monday, March 29, 2010

Ur kaos kommer ordning

Jaha, hur ska man försöka sammanfatta den här helgen då. Med KAOS kanske?

Om vi börjar med det som funkade: Söndagens Tea Party! Nähe för er som läser denna blogg som fan läser bibeln: Vårt Tea Party har inget med den amerikanska Tea Party rörelsen att göra och är vi varken Palin sympatisörer, abortmotståndare eller vapen- fetishster. Åtminstone inte i RL….:)

Shasta Soulstars PC brakade ihop men det löste vi på så sätt att undertecknad fick hoppa in som DJ och det funkade alldeles utmärkt. Folk önskade låtar i ca två timmar.

De två senaste veckorna har vi ägnat oerhört mycket tid åt att få ordning på våra publika simmar och nu är vi i slutskedet.

Bland annat har Lapplandia simmen (där hotellet ligger) fått en rejäl ansiktslyftning, framförallt har leden upp till Kebnekaise blivit riktigt vacker. Vi kommer även att ha fyra st guidade turer på simmarna. Och det är här problemen började.... Ewa har slitit som en hund med sina turer. Nu är jag som tur är gift med en kvinna vars måtto är: ”Det finns inga genvägar Jesper” (du har fel älskling det finns massor av genvägar)

Sent natten till söndagen så skulle vi fixa Sarek turen och då rensa Sarek simmen från en massa meningslösa scriptade laxar som simmade omkring i vattnet utan glädje för någon än möjligen för dem själva. Det var då det började…KAOSET!

Någon (Ewa? Jag? Jultomten? Jesus?) råkade klicka så att samtliga scriptade objekt på simmen returnerades till respektive ägare! Nu pratar jag om en hel sim! Tusentals prims! Och nästan allt är scriptat; stolar, vågor, vatten, djur, sängar, hus..... Och är de inte scriptade så kan du ge dig fan på att den är länkade med ett scriptat objekt!

Våra gapskratt ekade mellan bergen på den nästan helt tomma simmen!

Men inget ont som inte har något gott med sig. Igår ställde vi i ordning det mesta och vi byggde om centraldelen av simmen. Bl a är den gamla fiskestugan är ersatt av en ny med bl aövernattningsmöjligheter.

Vi ses om inte förr så på det stora PÅSKKALASET med bla ABBA Sweden på onsdag kl 02:00 PM SLT (23:00 CET)

No comments: