Friday, April 16, 2010

Resebyrån i Second Norway och annat smått och gott

Igår slog resebyrån på Second Norway upp portarna. Kul tycker vi! Du kan reda nu för mycket blygsam peng (100 L tror jag) köpa dig 2,5 h guidade turer på utvalda "resemål". Såfort vi har utbildat våra guider kommer du att kunna köpa en tur i automaten som tar dig till våra simmar.

Härligt kul intiativ och ett utmärkt samarbete!

Ikväll (fredag) hoppas jag att så många av er som möjligt kommer på födelsedagskalaset på Fruit Islands. ABBA Sweden sparkar igång festen kl 02:00 PM SLT (23:00 CET). Se till att vara där i god tid, det lär bli fullt!

Imorgon Lördag är det tänkt att vi ska anordna den första riktiga 7seas fisketävlingen på Sarek! Tid återkommer vi med såfort som möjligt. Undertecknad är giftig kan jag meddela, han vann en utklassningsseger mot sig själv igår under den provtävling som han satte upp. Nu var det bara undertecknad som deltog men det bekommer inte undertecknad ett dugg. Det enda som möjligen irriterar honom är att det inte fanns någon förlorare att håna, denna gången:)

Trimma upp er 7seas spön så ses vi på Sarek i morgon!

På söndag är det dags för Shasta Soulstar som gör comeback hos oss efter ett stort datorhaveri. Vattenkamma er och kom över! Afternoon Tea med Shasta startar kl 02:00 PM! I blå hallen förstås!

I övrigt kan vi meddela att svenske DJn Peppe (bla från Alohas) kommer att styra upp klubbverksamheten på Icehotel SL. Detta kommer att ske efter valborg någongång.

No comments: