Friday, April 23, 2010

Bordskick i Second Life

Frågan är om inte Lounge och Loo är de intelligentaste i vänkretsen? Igår var de hemma på laxmiddag (receptet kommer Loo!) och maken till att klicka rätt på det animerade middagsbordet har inte jag varit med om. Det var skönt att slippa ta fram blädderblocket och rita och förklara hur man äter och hur animationerna fungerade. Det blir liksom lite mer naturligt då!

Och inte nog med att de klarade av middagen galant, de kräktes inte heller ner altanen som vissa andra har för vana att göra hemma oss. Hatten av för vännerna från Norge!

Och vilken tur att jag slapp den där 2 timmar genomgången för min kära hustru och tillika demon-regissör hade prickat in ett träningspass med Kit Kat Klubs Fria Teatergrupp i nära anslutning till middagen med våra vänner från grannlandet i väster.

Och mat måste man ju ha innan ett träningspass, det vet ju varenda ava!

Träningspasset med den Fria Teatergruppen då? Hur gick det? Jovars, vi ska nog få ihop detta. Nu hade undertecknad samt en till i den hemliga ensemblen kraftiga problem med sin bredbandsuppkoppling men detta hindrade inte Ewa att lotsa oss vilsna själar någorlunda rätt.

Det kommer nog bli riktigt bra det här!

PS Måste också passa på att gratulera det där gänget från buskarna som vann över aporna från skansen i gårdagens hockey final! Grattis och på lördag tar ni hem detta!

5 comments:

Loan said...

Tusen tack för en underbar kväll till sååå vällagad mat och goda viner!! Och självklart beror vår höga intelligens på att vi mest lever på fisk i Scandinavia!! :D!
Jag ser fram mot receptet.....men ännu mer ser vi fram emot Cabaret!!!
Puss och kram till er två...hoppas uppkopplingar står er bi!

Anonymous said...

Passa dej du........vi ska se vad världen har i sitt sköte inför ett vissts lags intro till Elitserien.......hehe
Kan ju aldrig bli något....sist jag såg dom på Hovet var en skandal i gult och svart....hugalige!


Loppan

Apmel said...

Men Jesper!!! ..hade ingen aaaaaning om att du har en så sofistikerad hockeysmak!!!

Jesper Prinz said...

Ewa Aska: Nu fattar jag ingenting. Hammarby gick väl i konkurs och trillade ner i div 7 i hockey? Eller är det något jag missat? För inte kan du mena att du håller på djurgårn bara för att jävlas med mig? Puss!

Apmel: Jag är en enkel människa med en mycket osofistikerad hockey smak: jag håller på allt som möter stropparna från Östermalm.

Anonymous said...

Hehe du vet ju det där med "Knapadel"
och anfader i Kalmar Domkyrka....för oss finns bara Rött-Blått-Gult i en färgkombination.

Det där med Grön/Vitkombination är ju bara för att smörja pöbeln......stryka medhårs...fniss

Loppan