Monday, April 26, 2010

Linden Memorial ParkKil har ni säkert sett då och då på våra tillställningar. Hon brukar ju nämligen synas! Toppless , ett bedrövligt demoskinn och stora ringar i bröstvårtorna. Första gången jag träffade Ewa så träffade jag även Kil. Det var på Beacon hotel och sl syrrorna Kil, Lotta och Ewa hade fest. Och Ewa hade fått för sig att TPa över den där snygge och charmige killen med galleriet! Ewa har en annan version, men det är min som är sann;)

Hursomhelst Kil är en otroligt kul och kreativ person. Hon organiserar en ganska stor grupp med mer eller mindre anarkistiska super-byggare och gillar ni att bygga så är detta en alldeles förträfflig grupp för tips och utbyte av full perm saker.

Dessutom brukar Kil skicka ut helt sanslöst roliga saker. Ni som var på Ratties festen minns kanske hennes rått-grill? Tändarna på Hots Rocks var hennes och till nu på torsdag har han fixat ett helt batteri med saker.

Kil är en mycket omtänksam person, hon har stöttat Ewa på ett fantastiskt sätt, alltid ärligt och alltid värdigt. Hon var storartad när Izi hastigt gick bort höstas. Izi som var Ewas bästa vän i rl såväl som i sl.

Igårkväll IMade Kil mig och berättade: ”Nu är det klart. Ta med Ewa hit när hon känner sig redo”. Kil har nämligen under ett par veckor ”bakom ryggen på Ewa” fixat och styrt upp en minnesplats för Izi åt Ewa och naturligtvis alla andra som kände henne, men framförallt åt Ewa.

Vi har några platser själva som vi brukar gå till för att minnas Izi, bla finns all hennes konst i galleriet hos oss men just denna plats, Linden Memorial Park, kändes helt perfekt direkt. Och där står nu minnesstenen så länge som gridden lever!

Det blev en väldigt känslosam men även en mycket rolig kväll igår!

Tack Kil för att du alltid tar hand om Ewa!

Jesper

No comments: