Saturday, October 23, 2010

Lucia i SL och mycket skit ska man höra innan öronen trillar av

Lucia... på Tara Hill förstås!
Boka den 12/12
Mer info; kommer kommer att komma på de flesta svenska bloggarOch igår var det ABBA, det var kul som vanligt och extra roligt och förvånande att se att Pettan kom, speciellt efter den fantastiskt felaktiga artikel på Pettans alltmer lögnaktiga blogg. Pettan brukar nämligen vitt och brett skryta om att hennes relation till Stickan Andersson. Mycket förvånade att hon inte då kan skilja på vad som är riktiga ABBA och ett simpelt coverband. Hon hävdar nämligen att "Ni kan se alla fyra ”live”: Frida, Agneta, Björn och Benny! Alla fyra (som leds av Jesper Prinz och Ewa Aska) kan upplevas och höras (med full playback av originalmusiken och Second Life teknik) då och då - som nu ikväll igen på Fruit Islands. då och då -"

Skrattretande är bara förnamnet! Full playback av orginalmusiken? Haha, jösses pettan du måste vara den mest tondöva personen i universum!

Resten av eländet kan ni läsa här:

http://tinasuniversum.blogspot.com/2010/10/abba-finns-i-second-life-men-inte-som.html.

6 comments:

Aallotar said...

haha! :D

Anonymous said...

Jaaaaaaaa Tina hoho...tycker Du vi sjunger lika bra som Real ABBA.....bugar bockar!
Men Du lär dig lyssna på deras röster först, innan du kommenterar.
Sedan var Du väldigt stökig på uppträdandet igår,satt ju nästan i knät på mig igår när jag sjöng. Lite avstånd nästa gång till oss, tack.
Men Du är alltid välkommen!
Kram från
Ewa Aska

Anonymous said...

ABBAs shower och att få jobba med 2 profs när det gäller entertainment är en ära. som alla vet e jag sällan inne på SL numera. men så roligt som vi har på ABBA patryna och annat. var länge sedan i SL.. Tack för igen e råkul kväll :-) Anna ( annapanna) hon i cafeet ni vet. Tack

Jesper Prinz said...

tack anna, det är så roligt att jobba tillsammans med dig. men självklart ska det gnällas från pettans håll. alla som inte tycker som hon är ju emot henne enligt henne själv... det är vi alla vana vid men när det kommer till rena lögner och smutskastning som i detta fallet måste man så klart reagera

Bock McMillan said...

Onödigt brutalt inlägg kan jag tycka, Jesper, särskilt med tanke på att hon gör reklam för er.

Och lika onödigt är det att använda ett öknamn som du redan vet att hon ogillar.

Jesper Prinz said...

Gör hon "reklam" för oss? Nä du Bock det är något HELT annat hon pysslar med.

Hon försöker (vilken gång i raden?) ta död på något som görs av någon eller några som inte går i hennes ledband.