Sunday, October 24, 2010

80-tals fest, GRATTIS och den där Pettan igen...


Efter lite småstrul så var vi igång! Jag spelade mina och andras gamla 80-tals favoriter på torget på Tara Hill.

Underbart att Ob och blanche har förlovat sig vilket de tillkänna gav bland benvärmare och tuperat hår. GRATTIS!

Som vanligt när vi gör något på Tara Hill, kan vara en föreläsning, intern möte, fest eller vad som helst så kommer Pettan dit och parkerar sin ava.

Varför gör du det efter allt du har gjort? Vill du sänka stämningen? Vill du bli bannad så att du kan peka finger åt oss och säga till de som fortfarande går i ditt ledband "Titta va elaka dom är mot lilla oskyldiga mig"?

Nej, självklart ska du inte få den glädjen.

Förresten ni som var med på Malmö och på Walles simmar: Bad hon sig lika märkligt åt då?

Pettan: I all välmening: Hitta tillbaka till glädjen i SL. Ditt smutsiga spel som du håller på med slår faktiskt hårdast tillbaka emot dig själv.

5 comments:

Aallotar said...

Som svar på din fråga från en av dom som gjorde lite events på malmös simmar så svar ja.

När jag fick tillåtelse att bygga mina ideer till spelningar så ville jag bygga ifred och det vara bara de som på ett eller annat vis hjälpte till med byggande som fick tillträde, inte ens hostarna fick se bygget före det var premiär. Allt för att skydda "WoW" faktorn, och detta respekterade majoriteten av vad jag vet och de förstod syftet.(det var ju för deras skull ändå) Utom just petgirl. Jag skyddade bygget (3000m upp) med en orb och byggde in det i massa megaprims för att det skulle vara svårare att zooma, men petgirl respekterade inte något av detta.

Jag kunde stå på byggnaden och se petgirl på minimap och på radar som flög runt i cirklar och på alla möjliga vis försökte bräcka min orb, vilket resulterade i att hon åkte upp ner, upp ner och upp ner igen på radarn.

Detta ledde till ett himla hallå och hon försökte få det till att jag på malmö hade en orb som dödar och skickar hem personer, men den funktionen va inte ens påslagen på Malmös simar av självklara själ, allt den gjorde va att ejekta till parcelgränsen, dvs ner till marken.

Inte vid något tillfälle tog hon upp detta med mig, utan det gick till Ui och Grethe.

Väl på premiären när hon va lika välkommen som alla andra, trots att jag personligen och alla involverade i projektet va innerligt trötta på henne på grund av hennes respektlöshet så dök hon upp och "parkerade" avataren ;)

Detta va bara en sak av allt märkligt hon gjorde.

rultan Zeplin said...

Jodå, jag kan också vittna om att på RAJRAJ stod hon "parkerad" med avan förra fredagen i flera timmar.

Hon hade inte ens vett att låtsas som att hon dansade.

Jag minns också hur hon kom till EARTH vilket förvånade mig, speciellt när jag hade läst en massa negativt om Malmö/EARTH och dess stab samma dag i hennes blogg.
I och för sig var hon ganska oförskämd mot flera av EARTH-staben...

Walentine Andersson said...

Jag talar väl i egen sak men Pettan var ju bannad under en tid från Havens simmar, så hon kunde inte stå tyst i ett hörn och sura.
Så istället var hon upptagen med att försöka jaga bort alla från mina simmar istället, vilket hon ju delvis lyckades med. Eller så "hotade" hon de andra med "bevis" för ditten och datten och lekte allmänt Angela Channing i Falcon Crest blandat med Jesus martyrskap.

Flera har berättat hur hon kontaktat folk som hyrde och förklarat dels hur hemsk jag är och hur bra alla andra är. Eller som klippte hon om lite i några IM och skickade dessa till folk så att bråk uppstod.

Att Haven lade ner kan ni tacka henne för till i alla fall 50%
Att jag också slutat hänga i SL kan ni tacka henne för till 80%
Tyvärr är Second Life för mig alldeles för synonymt med PG. Ja jag vet att det är fel att tänka så men så är det.
Varje gång jag loggar in spyr jag nästan efter 10 min för jag tänker på all skit man gick igenom på grund av hennes och hennes slavar.

Så SL är förbi för mig.
De va kul så länge de vara, eller nåt

Aallotar said...

appråpå märkliga saker hon gjorde när jag va aktiv i Malmö: http://second-foxdale.blogspot.com/2010/10/foxdale-blog-ar-404-error.html

Anonymous said...

Hej alla!

Vill bra meddela er all att Jespers och min tid är förbi. Vi har gått skilda vägar..........Thats life!

Ledsen javisst är jag.....men men

Ewa Aska