Friday, June 4, 2010

Vi älskar detta!


Tack ska ni ha alla som kom och alla ni som försökte komma in! Det var som vanligt fantastiskt mycket folk på gårdagens konsert! Och trots lagg så hade vi riktigt skoj och jag tror ni hade det med efter Annas rapporter från dansgolvet!

Och även denna härliga kommentar från Skottland: [2010/06/04 15:53] P S: jesper, my first time to see ABBA, it was great fun...you guys make so many people happy!! That is what SL is all about....thoroughly enjoyed it, thank you :) my best to Ewa x

På tisdag spelar vi i England! Jolly good säger vi då och samtidigt undrar vi när ska första svenska venue "våga" boka oss? Vi har inte gjort en enda spelning på ett svenskt ställe (bortsett från vår egen då)

Vad beror det på? Är ni bara fega och inte vill stöta er med den svenska SL åsiktsmaffian?

Skitsamma, till hösten tar vi detta ett steg vidare och drar på världsturne i SL. Så det så! Finns det något Second Israel så börjar vi där! Så ni har nåt att gaffla om tills dess!

1 comment:

rultan Zeplin said...

Haha, det är rätta takter, Jesper :)

Själv är jag liite "käringen mot strömmen". Även om jag har bestämda synpunkter i frågor, så kan jag göra precis tvärtom, bara för att reta andra :) INGEN ska sätta in mig i någon fålla!!

Så döm aldrig folk man inte känner, det kan finnas fler "käringar mot strömmen" där ute.

Och som sagt, när kommer första svenska ABBA-eventet? Jag skulle gärna ta det om jag hade tid och möjlighet, hmmm...

Kram på er, ni är BÄST!!