Thursday, June 24, 2010

Jaha då var det avklaratSå skönt och så bra det blev tillslut! Första spelningen på vår "världsturne" är avklarad och det var med stor nervositet som vi äntrade vår scen på Röda Torget. Vi behövde nog det här, den där lilla sköna känslan av ovisshet. Våra "vanliga" spelningar på våra "vanliga" ställen kan vi rätt så bra och nu och möjligen har en viss känsla av slentrian infunnit sig.

Men igår fick vi tillbaka "kicken" igen! Och det var riktigt skönt! Skulle alla våra nya saker fungera? Hur skulle vi göra med språket om nåt gick åt skogen mitt under konserten? Ställen som Second Moscow har alltid 35-40 pers där som står och hänger och hur skulle det gå med simmen när vi kommer dit? Och den stora eviga frågan: "Tänk om ingen kommer?"

Efter allt tänkbart strul INNAN showen så gick allt jättebra och det var ett glatt gäng som begav sig hemåt i natten!

Nu dröjer det ett tag till nästa anhalt på den stora turnen (Hyde Park i London) men fram tills dess kommer i allafall vi att njuta av den nyfunna glädjen på våra vanliga spelningar! Och nästa gång vi ses är på BBQ/Discot på Icehotel SL där ABBA Sweden och Shasta Soulstar kommer att gör en ren discoshow! Vi ses då!

Oh förresten det har jag glömt, Second Norway ligger med på spellistan på stora turnen. Takk Mia! Och sen lite tråkiga nyheter: Den jazzklubb som vi skulle spela på 22/7 har tyvärr fått slå igen, så där blir det inget.

PS Glöm aldrig att tippa de som har ställena ni besöker. Det är dom som behöver er uppskattning och lite tillskott!

1 comment:

Anonymous said...

ja jisses va kul det var..jag ville egentligen inte lämna mitt i allt, men men rl kärlek gick före igår.. han hade svårt att förstå vad vi höll på mig han sa det e lungt jag kan gå o kolla spotr på tv.. :-( det kan man ju inte tillåta 5 daten.. hihi nä då ere annat som lockar ;-) men det e så kul att hänga med er på era abba tuneer.. underbart, ska börja plugga japanska, för det e väl snart tokyo lol kram och glad midsommar från anna, ni vet