Wednesday, June 2, 2010

Motown kväll på nya Club Permafrost!


...fast ju längre kvällen och hasch-dimmorna tätnade svängde det mot nåt helt annat! Det blev lite stökigt på klubben men vad annat kan man räkna med när syskonparet och tillika notoriska bråkmakarna Laville/Edman dyker upp. Och sen den där typen Casse som kom och öppet flirtade med Ewa...Trist säger jag men bra att det finns eject-knappar! Friare och annat löst folk göre sig icke besvär på våra fester. Och käre Casse, fortsätter du med dina trakasserier av min fru så kommer jag i gammal "fin" svensk SL blogg- tradition att publicera namn, bild och frisera ihop texten rejält så att ingen överhuvudtaget vill titta åt ditt håll nåt mer. Så det så! Och att vara med i våra teaterproduktioner kan du glömma!

Ok nu har jag skällt av mig! Nästa tillfälle kommer jag att köra syntpop, hoppas på lite lugn och ro då! När kommer detta fantastiska att ske frågar ni er såklart. När andan faller på svarar jag då!

Ikväll ses vi såklart på Iendis pub och lyssnar på Mannen! Balsam för våra pixelsjälar!

2 comments:

Stella(snuffs) said...

Hahaha, och detta missade jag alltså!?!
Att den där Casse är opålitlig vet vi ju som har uppträtt med honom, men att han såå öppet ger sig på att flirta med Ewa är låågt t.o.m för att vara han! Schysst av dig att ge honom en sista varning innan uthängningen iaf - inte alla som får den chansen i den nya bloggatmosfären som råder.

Vi ses!

Jesper Prinz said...

Exakt Stella, men måttet är snart rågat. Men det är synd om honom, han måste han nån form av störning!