Sunday, August 22, 2010

Arrangörsjävlar!

Jaha då var vi igång igen då! Jaha, tänker den vakna, skulle inte de "pretentiösa stropparna Jesper och Ewa", som nån på nån blogg kallade oss lägga ner sitt hotell?"

Jorå, det är nedlagt och bygget på nybygget pågår för fullt. Dock har vi våra vänner Jean, Shasta, Carmen och Elvera inbokade varje söndag kl 02:00 PM och dessa skönsjungande donnor vill vi inte missa såklart. Så därför kommer söndagskonserterna att fortsätta. Antingen uppe i luften som igår eller om jag får som jag vill nere på marken. M a o vi kommer säkert att vara uppe i luften;)

Hur gick det igår då? Av någon förunderlig anledning så drar aldrig Shasta mycket folk. Och det är ett mysterium då hon dels sjunger riktigt bra och är en riktigt härlig person. Men skitsamma, de som kom hade en kul stund, det är jag övertygad om.

Annars strulade jag till det rejält igår. Jag är normalt sett en riktig strukturfacist men så var inte fallet igår precis...måste vart kräftskivan i rl dagen innan som hade nån slags inverkan...

Hursomhelst, strukturfascisten flög på sin artist såfort hon loggade in igår och kollade att hon(Shasta Soulstar) inte glömt bort vår spelning, att hon betalt hyra för sin stream och möjligen ett "hej hur mår du".

Naturligtvis hade artisten glömt bort spelningen varpå strukturfascisten suckade och tog ett djupt andetag och förbannade dessa divalater hos folk. Artisten ursäktade sig och sa "Ta det lugnt Jesper, jag är ledsen att jag strulat, men jag kommer såklart och sjunger för dig för dina vackra ögons skull" eller nåt annat inställsamt.

Skönt, tänkte jag, tur man lagt ner lite flis på sin ava.

22.45 när gästerna nästan börjat rulla in så immar Carmen mig, en av de andra artisterna mig och frågar: "Jesper älskling, vart vill du att lilla jag ska sjunga för dig ikväll?"

Eftersom jag vid det här laget är både stressad och trött (på virrpannor) så snäser jag: "Det är inte ikväll, kolla med din assistent, hon brukar ha koll på dig och vart du ska sjunga!"

"Men det har jag ju gjort Jesper gullet" säger Carmen

"Omöjligt jag har nämligen buskoll" säger jag

"Joo det har jag" säger den belgiska sångerskan med gråt i rösten varpå jag slår upp min kalender första gången för dagen och ser "Carmen Roeth 22 aug"

Så kan det gå;)

Nästa vecka är dags för Jean Munro, tror jag....
2 comments:

Loan said...

Tack för igår....hon är ju så bra så bra!!
Men du....."Ta det lugnt Jesper, jag är ledsen att jag strulat, men jag kommer såklart och sjunger för dig för dina vackra ögons skull" ...du var ju rödögd som ett stopplyse!!
Sen får Långeman nog sluta med att klappa min häck offentligt!!
Puss och kram på er, arrangörsjävlar!!

Anonymous said...

hahaha puss Loo

Ewa